Den ofte oversete underdog i Jordan-familien, Air Jordan 1 Mid, træder nu ud af skyggerne og ind i rampelyset med en frisk og fyrig farvevariant: Hvid klitrød. Denne sneaker, der kommer på markedet den 20. januar 2024, er klar til at pifte din samling op og bevise, at det nogle gange er de enkleste designs, der har den største gennemslagskraft.nike air max 98 barely rose

Rent lærred, markante accenter:
Forestil dig et skarpt hvidt lærred, en blank tavle, der venter på at blive sprøjtet til med farver. Det er udgangspunktet for White Dune Red Mid. Fra mudderbeskytteren til kraven dominerer en ren, uberørt hvid, der giver et tidløst og alsidigt fundament.

Men det er ikke bare endnu en basal hvid sneaker. Dune Red-accenter, der er strategisk placeret over hele skoen som penselstrøg af fyrigt krydderi, løfter designet til et helt nyt niveau. Jumpman på tungen, soklen, Wings-logoet, kraven og den ikoniske Swoosh - alt sammen popper op i denne levende røde farve og skaber en dynamisk kontrast, der er umulig at ignorere.

Vintage-flair med moderne appel:
Den sejlfarvede mellemsål tilføjer et strejf af vintagecharme, der minder om klassiske basketballsko, der blev båret på legendariske baner. Men tag ikke fejl af, at det er gammeldags. Den grove silhuet og dristige farvekombination holder White Dune Red fast forankret i moderne streetwear-tendenser.

En familieaffære for alle fødder:
Denne udgivelse er ikke kun for de voksne. Jordan Brand henvender sig til hele familien med versioner af White Dune Red Mid til folkeskoler, børnehaver og småbørn, som alle har samme iøjnefaldende farveskema og reducerede størrelse.nike tn hvid

Sæt kryds i kalenderen og hold dig informeret:

White Dune Red Air Jordan 1 Mid udkommer den 20. januar 2024 gennem Nike og udvalgte Jordan Brand-forhandlere online og i butikkerne. Herrestørrelser koster 135 dollars, mens de mindre varianter koster 120 dollars, 80 dollars og 65 dollars for henholdsvis folkeskole-, førskole- og småbørnsstørrelser.

Gå ikke glip af denne chance for at få fat i et stykke Jordan-historie med et moderne twist!